Schimbare Ip server

Noul IP pentru conectare la server este : 194.176.184.64:27015 sau connect generatii.firecs.ro

cerere admin sir.misu

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Nick: sir.misu
Varsta: 18
De unde esti: Botosani.
Detinator Steam: Da,
Ore jucate pe server: Am deja.
Scanare WarGods: Nu imi merge wg, dar daca chiar este nevoie si se cere in continuare, o sa vad cum fac sa il rezolv...
Experienta in Adminat: Am, am mai fost si aici :D
Activitate pe TS3 : TS.LEAGUECS.RO Da.
De unde sti de Generatii: Mi-a aparut in lista.
Poti face Donatii: Momentan nu.
Am citit Regulamentul si ma angajez sa-l respect: Da.

Am mai fost admin aici, iar acum ca a plecat 3ffects din tara, m-am gandit sa vin inapoi ca sa iau eu locul lui :)

Ai mai fost de 2 ori admin si de fiecare data ai disparut la scurt timp.
Eu zic ca ti-ai incercat destul norocul.
Ramanem la nivelul la care suntem.
Multumim!

Ultima editare:
Buna! De la mine contra,ai mai fost admin exact cum a spus si Utak dar mereu dispari ,daca puteai si iti doreai ramaneai de la bun inceput :) Activitate ts eu nu pot sa spun ca am vazut ,in conditiile in care intru aproape zilnic. Cat despre plecare lui 3Ffects din tara nu stiu daca are legatura cu cererea de admin (pe ideea,ii tin eu locul cald ?) :)) Fara suparare dar este bine sa ramai player si atat :)

Salut, nu te cunosc personal, nici trecutul tău ca admin. Dar, conform colegilor mei ai mai fost admin și nu te-ai ținut de treabă.
De la mine ai CONTRA.

Eu zic PRo pentru un slot pentru o perioada de timp si daca iti mentii prezenta un MARE PRO si pentru admin

Eu te stiu de Pocreaca.Am vazut ca jucai mai mult ziua, de asta nu te vad majoritatea ca fiind prezent, eu intrand mai mult ziua decat seara. In conditiile astea sunt pro pentru slot sau chiar admin, nu in ideea ca pleaca 3fects ci ca stiu ca esti vechi aici.Dar daca stii ca nu mai intri o perioada e bine sa anunti.

Salut, mai multa implicare ca in trecut ,adica ts peste zi am inteles ca intri seara deloc sau 5 min. Daca crezi ca vrei sa revi ne auzim si pe ts pana atunci Contra!

ziua il vad mai mergeu ca e pe server si joaca destul de mult .pro

Intrebarea mea este, cand l-ai vazut tu pe sv destul de mult, ptr ca activitatea lui in ultima luna pe server este de maxim 20 de minute.
Asta in doua zile.
https://www.gametracker.com/player/sir.misu/Generatii.Firecs.ro:27015/

Pe bune? Ne dam cu parerea , ca nu cumva sa nu ne dam ?
Am pretentia la seriozitate de la voi.

Vazand cu aceasta ocazie activitatea lui sir.misu pe server si in conditiile in care el spune ca revine, dar joaca intr-o zi 12 minute si intr-una 7 , deja imi cam suna a tupeu.
Daca ptr unii inseamna ca joci destul de mult pe server, ptr mine , nu .

/respins
/tc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus