Schimbare Ip server

Noul IP pentru conectare la server este : 194.176.184.64:27015 sau connect generatii.firecs.ro

Cerere admin - Costi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Nick: Costi
Varsta:21
De unde esti: Gorj, Motru
Detinator Steam: Da detin steamul. https://steamcommunity.com/profiles/76561199813028795/
Ore jucate pe server: https://www.gametracker.com/player/costi/Generatii.Firecs.ro:27015/
Scanare WarGods: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3008276
Experienta in Adminat:Da, am adminat in trecut pe multe servere, cunosc necesarul comenzilor.
Activitate pe TS3 : TS.LEAGUECS.RO
De unde sti de Generatii:Sincer sa fiu din intampare.
Poti face Donatii: Da
Am citit Regulamentul si ma angajez sa-l respect:Desigur

Ultima editare:
Deci ai avut ban pentru coduri apoi ai trecut pe steam. Am hotarat in sedinta de comun acord sa iti mai oferim o sansa din cauza ca ai achizitionat steam.
Acum vi cu cerere admin iara valve.
Scanarile tale vechi:
Eu spun Contra la momentul de fata.
In viitorul indepartat ( minim 6 luni ) o sa ne mai gandim daca o sa fi activ si curat si faci o noua cerere.

Salut! Da, aceasta este situația la momentul.de față @FaQ , aseară am.reusit sa fac rost de un laptop mai.nașpet ca să pot juca în continuare pe aceasta comunitate . As juca cu mare drag de pe steam ca am cs-ul cumpărat, dar, din păcate steamul nu merge pe windows ul meu, nu este vina mea. Iar, scanarile vechi nu știu ce treaba ar avea cu cererea asta din moment ce aseară am făcut o scanare curata cu cs-ul descarcat de pe wargods, acum fiecare are părerea lui.

Salut! Da, aceasta este situația la momentul.de față @FaQ , aseară am.reusit sa fac rost de un laptop mai.nașpet ca să pot juca în continuare pe aceasta comunitate . As juca cu mare drag de pe steam ca am cs-ul cumpărat, dar, din păcate steamul nu merge pe windows ul meu, nu este vina mea. Iar, scanarile vechi nu știu ce treaba ar avea cu cererea asta din moment ce aseară am făcut o scanare curata cu cs-ul descarcat de pe wargods, acum fiecare are părerea lui.
1. Pentru admin trebuie sa joci de pe steam exact cum a scris nenea @Cezar mai sus.
2. Steam merge si pe pc mai vechi si daca chiar nu iti merge naspa,nasol,urat,ghinion.
3. Ai fost prins cu cod RECENT
Imi mentin cele zise mai sus.
Contra din partea mea ramane deocamdata. Pe viitor mai vedem

Salut . Cert este ca pana cand nu esti STEAM ON nu poti avea pro de la mine .
Rezolva problema cu steam-ul prima data ca eu nu te-am vazut de pe steam. Degeaba ai cont de steam si cs-ul cumparat daca tu nu intrii de pe el
Cu stima, FaNaTik

Salut . Cert este ca pana cand nu esti STEAM ON nu poti avea pro de la mine .
Rezolva problema cu steam-ul prima data ca eu nu te-am vazut de pe steam. Degeaba ai cont de steam si cs-ul cumparat daca tu nu intrii de pe el
Cu stima, FaNaTik
Salutare, acum se descarca si am sa intru ,o sa las si steamid de pe cs aici .

/acceptat

Trimite-mi u PM cu nick si pass, ptr activarea accesului.

P.S. Daca esti prins jucand de pe non-steam o sa fi banat permanent si accesul va fi sters.
Multumim ptr intelegere!

/tc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus