Cerere Slot Vrei?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Contra. Eu zic sa verifici un pic testul ce l-ai facut. Chiar daca nu joci cu cod undeva il ai.

Contra mai ales ca ai facut WG astazi . te reastept cu o noua cerere in care sa fie totul ok spor la fraguri

Personal nici nu știu ce este acel wg. Dacă îmi spuneți și mie ce este în neregulă , poate ii dau de cap 🤣

AlterNative este un cheat. Daca WG raporteaza "Found AlterNative Data", inseamna ca a gasit fisiere legate de acel cheat in sistem - chiar daca a fost (folosit in trecut si) sters, lasa "reziduuri" prin diverse directoare unde WG stie sa caute.

CONTRA, din moment ce testul WG are probleme. Trebuie sa le rezolvi.

Habar nu am , ținând cont că , contul de Steam este creat de puțin timp și Cs'ul pe Steam cumpărat de o săptămână , nu pot înțelege 🤷

ar fi bine sa ai o scanare curata pt a putea juca pe sv. pana atunci contra . rezolva repede problema sa nu primesti ban .

Contra. Nu e ok scanarea.Nu e vb doar de scanarea curenta ci si de cele din trecut. Trebuie sa ai un trecut "curat" pentru admin.

Aviz cezar , nu am cerut admin , am cerut slot.
Aviz faq, orice fișier denumit " Alternative dată" indiferent că este folder gol sau nu , acel program minune detectează cod. Încearcă și ai să vezi

PRO de la mine , nu are nimic in wargods , mai ales in ultimul care a iesit curat , a avut anumite fisiere goale , detectate de wargods ca fiind "cheat" nu are nimic .

De la mine are Pro pt slot . Nu ma pricep eu cu WG-ul asta , si l-am intalnit de multe ori pe server si n-a creat probleme . Ramane la aprecierea celor in masura sa ia decizia

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus